24-ore.com
Neymar luan për PSG edhe në FIFA 18
Një nga problemet e video-lojërave të futbollit që këtë vit do të dalin në treg që në muajin shtator (FIFA 18 dhe Pro Evolution Soccer) është merkatoja. Në ditët e fundit të saj mund të ndodhin tra…