24-ore.com
Facebook, Storie edhe për desktop
Facebook është mjaft entuziast për suksesin e “Stories” në Instagram, format i klonuar nga Snapchat, aq sa e dëshiroi dhe në platformën e vetë. Për këtë ka qëllim ta bëjë të disponueshme edhe në v…