24-ore.com
Në 1 shtator çelen regjistrimet në kopshte
Regjistrimet në kopshtet dhe në çerdhe do të nisin më 1 shtator, dhe kryebashkiaku Veliaj theksoi se këtë herë do të merren parasysh nevojat ekonomike të familjeve. “Dua të ftoj të gjithë banorët e…