24-ore.com
Gjendet një sasi armësh e municioni në afërsi të kufirit greko-shqiptar
Policia greke ka sekuestruar një sasi armësh, municioni dhe eksplozivi, në afërsi të kufirit me Shqipërinë. Sipas njoftimit zyrtar mbrëmjen e të dielës, (6 gusht 2017) një patrullë policie diktoi t…