24-ore.com
Trump: e nënshkrova ligjin e sanksioneve për hir të unitetit kombëtar
Presidenti Donald Trump nënshkroi të mërkurën një ligj me sanksione ndaj Rusisë, të cilin ai e cilësoi “me shumë të meta” dhe me “disa klauzola jo-kushtetuese”. Ligji ndëshkon me sanksione Moskën, …