24-ore.com
Zjarri vërshon drejt parkut të Llogorasë
Përkeqësohet situata e zjarreve në parkun e Llogorasë. Zjarri ka përparuar në drejtim të parkut, i ndihmuar dhe nga era që fryn nga veriu. Zjarrfikësit e kanë të pamundur ndërhyrjen pasi terreni ma…