24-ore.com
Veliaj: Varrezat e Sharrës, vend dinjitoz që të afërmit të prehen në paqe
Bashkia e Tiranës po vijon ende me projektin e rehabilitimit të plotë të varrezave të Sharrës, si dhe të gjithë infrastrukturës urbane të zonës, duke i dhënë një hyrje dinjitoze Tiranës, nga Kombin…