24-ore.com
Kuarteti arab mbetet i vendosur përballë Katarit për zgjidhjen e krizës së Gjjirit
Kuarteti arab anti-Doha u shpreh i gatshëm për të dialoguar me Katarin , por vetëm nëse ky emirat pranon kushtet dhe heq dorë nga mbështetja e terrorizmit, në përfundim të një takimi të krerëve të …