24-ore.com
“Partitë politike në Maqedoni të gatshme për zgjedhjet lokale”
Partitë politike në Maqedoni tashmë kanë intensifikuar aktivitet partiake në terren dhe thonë janë të gatshme të futen në garë zgjedhore. Siç ka paralajmëruar kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, zg…