24-ore.com
Serbia ul tonet, kreu i Akademisë së Shkencave: Dialog jo luftë
Drejtuesi i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve, Vladimir Kostiç, ka thënë që dialogu me Kosovën paraqet të ardhmen e popullit serb, prandaj të gjithë duhet të paraqesin pikëpamje e tyre. Kosti…