24-ore.com
Corriere: Drejt lindjes në Shqipëri, ku bregdeti ngjan me Karaibet
Nuk kanë fund artikujt e mediave të huaja për Shqipërinë, që i thurin lavde bregdetit dhe natyrës së mahnitshme. Paola Cimarelli nga Corriere Adriatico, në rubrikën e udhëtimeve, ka shkruar për viz…