24-ore.com
Thirrja e Vuçiçit dhe momenti historik për marrëdhëniet shqiptaro-serbe
Nga Dr. Ledion Krisafi Në 24 korrik në një shkrim për të përditshmen serbe Blic Presidenti i sapozgjedhur serb Aleksandar Vuçiç bëri thirrje dhe shtroi përpara serbëve rëndësinë e një dialogu dhe k…