24-ore.com
Policia Rrugore, kontrolle në gjithë Shqipërinë… njoftimi i rëndësishëm që duhet të lexoni
Nëngrupi i Drejtimit dhe i Koordinimit i ngritur në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, monitoroi dhe koordinoi strukturat dhe shërbimet policore lidhur me situatën e rendit dhe të si…