24-ore.com
Trump: Testi i raketës koreano-veriore veprim i pamatur dhe i rrezikshëm
Presidenti i SHBA-së, Donald Trump dënoi ashpër testin e një rakete balistike interkontinentale duke e quajtur atë si “një veprim i pamatur dhe i rrezikshëm i regjimit të Koresë së Veriut”. “Vendos…