24-ore.com
Londra zbut rekomandimet për udhëtimet në Tunizi
Londra zbuti sot rekomandimet për turistët që udhëtojnë në Tunizi, duke i dhënë fund udhëzimeve të saj për anulimin e udhëtimeve jo të domosdoshme në Tunizi dhe në qendrat kryesore turistike. “Ky p…