24-ore.com
“CIA po përgatit një komplot për rrëzimin e qeverisë”
Presidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro u kërkoi dje qeverive amerikane, meksikane dhe kolumbiane shpjegime në lidhje me dyshimet e ngritura për një komplot që CIA po përgatiste sipas tij për t’a p…