24-ore.com
Zbulohet Dokumenti/ Si e rriti Berisha në dy vjet, dy herë çmimin e ujit të pijshëm me 125% në Tiranë
Rritjen më të madhe të çmimit të ujit të pijshëm do e shënonte gjatë kohës së qeverisë “Berisha” ku çmimi i ujit të pijshëm do të rritej brenda dy viteve dy herë dhe me 125 për qind. Tentativat për…