24-ore.com
Berisha është poshtëruar e “vrarë” nga Basha, ja pse ai sot e ka gojën e kyçur!
Partia Demokratike gjendet sot në udhëkryqin më të madh të ekzistencës politike dhe lideri i saj historik nuk mund të thotë asnjë fjalë. Sali Berisha është i dënuar të heshtë, ndonëse bashkë me fat…