24-ore.com
Historia e fotos së 1 miliard kompjuterëve
Është ndoshta fotoja më e përhapur në botë dhe thuajse imazhi i Windows XP. Është përdorur në 1 miliard ekrane kompjuterësh që nga fillimi i vitit 2001. Fotoja është bërë nga fotografi profesionist…