24-ore.com
Vizat në SHBA, Gjykata zbut ndalimet e dekretit të Trump
Gjyshërve dhe të afërmve të tjerë të personave që jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nuk mund t’iu ndalohet hyrja në tokën amerikane. Me vendimin e tij, gjykatësi Derrick Watson në Hauai e…