24-ore.com
Tigri jashtëzakonisht i rrallë fotografohet për herë të parë pas 67 vitesh
Fotografi Nilanjan Ray ka arritur të kapë diçka vërtet spektakolare dhe plotësisht unike. Ray ndodhej në Tamil Nadu të Indisë, kur ai arriti të kapte një pamjen e një tigri tepër të rrallë, i njohu…