24-ore.com
Mesdheu “digjet”, veriu përmbytet
Ballkani dhe Mesdheu Lindor janë vënë këto ditë në darën e një të nxehti përvëlues, i cili ka bërë që në disa pjesë të Greqisë dhe Turqisë termometri të shënojë temperatura mbi 40 gradë celcius. Ju…