24-ore.com
Ky është mision i ri i Facebook
Facebook ka një mision të ri për 10-vjeçarin e ardhshëm: duke u dhënë njerëzve fuqinë të krijojnë komunitete dhe për ta bërë botën më të bashkuar. Kështu ka theksuar numri një i kompanisë, Mark Zuc…