24-ore.com
Historiani bullgar: Në Maqedoninë perëndimore nuk ka maqedonas, ata janë shqiptarë
Profesor Bozhidar Dimitrov është një historian bullgar dhe Drejtor i Muzeut Historik Kombëtar të Bullgarisë. Ai në Maqedoni është i nohur si një figurë e diskutueshme që shpesh është pjesë e provok…