24-ore.com
ISIS, frikë nga Izraeli. Kërkon ndjesë pas një incidenti
Luftëtarët e ISIS-it, të kthyer në sinonimin e dhunës dhe brutalitetit, kanë kërkuar ndjesë pas ndërmarrjes së një sulmi ndaj ushtarëve izraelitë. Ish-ministri i Brendshëm i shtetit hebre, Moshe Ya…