24-ore.com
Gazetat gjermane hapen sot të gjitha me të njëjtën foto dhe të njëjtin lajm
Gazetat gjermane, disa prej tyre janë më të mëdhatë në Europë, janë hapur sot të gjitha me lajmin e ndarjes nga jeta të ish-kancelarit Helmut Kohl. Foto e Kohl ka dominuar pothuasje të gjithë faqen…