24-ore.com
Absurdi i politikës dhe mallkimi i së Majtës
Nga Bedri Islami Është një punë e vështirë, por e urtë ta ndalosh një fushatë përpara çastit kur fitorja e mundshme shndërrohet në rraskapitje. Nuk ka ndodhur asnjëherë, në të gjithë këto vi…