24-ore.com
Nuancat e boronicës, i japin ngjyrë vjeshtës
Ngjyrat e boronicës, do të vazhdojnë të zënë vend në gardërobat tuaja, pasi do të jenë një ndër trendët e padiskutueshme të sezonit të ardhshëm të vjeshtës. Vjeshta ju ofron shumë prej ngjyrave dhe…