24-ore.com
IN dhe OUT
Ja çfarë duhet të vishni e çfarë duhet të lini mënjanë këtë sezon të ri. OUT: Këpucët e sheshta lëkure (shapkat) ishin shumë praktike në verë. Ato u bënë këpuca e duhur për ditët e nxehta. IN: Këpu…