24-ore.com
Kush janë 50 VIP-at e biznesit shqiptar për vitin 2013-të
Cilat janë 50 kompanitë më të mëdha sipas xhiros. Daljet dhe hyrjet e reja. Të gjitha ndryshimet në vitin e vështirë 2013 Nga Ornela Liperi Me një rritje prej vetëm 0.4%, më e ulëta që nga 1997-a, …