24-ore.com
Paul Haggis fitues i dy çmimeve Oscar i ftuar në PriFest
Paul Haggis, fitues i dy çmimeve Oscar, çmimeve BAFTA dhe Emmy, regjisor, skenarist dhe producent me karrierë 42 vjeçare në industri të filmit, do të vizitojë Kosovën si I ftuar nderi i PriFest – F…