24-ore.com
Basha: Qytetarët duan punë dhe jo llafe
Me një investim prej 47.6 milion lekësh, Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikualifikimin urban të bllokut “Qemal Stafa” dhe rikonstruksionin e rrjetit të kanalizimeve të ujërave të bardha dhe të zez…