24-ore.com
“Russiagate”, Trump i del në mbrojtje dhëndrit të tij Kushner
Jared Kushner, një nga këshilltarët më të ngushtë të Donald Trump dhe bashkëshorti i Ivankës, “është duke bërë një punë të shkëlqyer për vendin, ndaj ka besimin tim total”. Kështu është shprehur pr…