24-ore.com
Erjon Papagjoni: Një darkë me Balzakun
Aktualisht, cilët janë librat që keni më për zemër? Mund të vecoj “Zorbas”, “Doni I qetë”, një libër që më ka bërë ta lexoj pandërprerë, aq sa u lodha tepër dhe me zuri gjumi në plazh. Tregimet e…