24-ore.com
Kreu i ri i KQZ, Zguri: Sfida e 30 ditëve
Tranzicioni ka qenë i shpejtë dhe Klement Zguri ka marrë prej kësaj të marte zyrën e kreut të KQZ. Detyrën e re dhe besimin e të dyja palëve e ka marrë me kënaqësi, por edhe përgjegjësi përpara sfi…