24-ore.com
Diana Çuli : Dikur kisha frikë të bëja personazhe femra
Intervistë me shkrimtaren e njohur Alda BARDHYLI Një guan nuk është asnjëherë vetëm natën. Jean-Paul Sartre filozofi dhe shkrimtar i njohur francez e shprehte shpesh këtë, teksa përpiqej të gjente …