24-ore.com
Britney Spears, tani edhe stiliste e veshjeve të brendshme (video)
Gjatë karrierës së saj veshjet intime e kanë shoqëruar nëpër performanca dhe videoklipe, por tashmë Spears ka vendosur që të prezantojë koleksionin e saj “The intimate collection”. Pasi ka pushtuar…