24-ore.com
Vettingu dhe ministrat e rinj, Kuvendi në seancë të jashtëzakonshme
Pas kërkesës së kryeministrit Edi Rama, Kuvendi njoftoi mbajtjen e një sesioni të jashtëzakonshëm të Parlamentit për ditën e sotme, në orën 18.00. Rendi i ditës i kësaj seance do të përmbajë diskut…