24-ore.com
INSTAT: Ulet numri i aksidenteve rrugore dhe vdjekjeve në muajin prill
Instituti i Statistikave publikoi shifrat mbi aksidentet e ndodhura në muajin prill 2017 ku u numëruan 150 aksidente rrugore. Në krahasim me prill 2016, numri i aksidenteve është ulur me 14,8 %. Po…