24-ore.com
Trump këmbëngul: Nuk jam nën hetim
Donald Trump insiston të thotë se ai nuk është nën hetim nga FBI dhe se shkarkimi i kreut të saj, ishte një vendim vetëm i tij. Drejtori i FBI-së, James Comey po drejtonte një hetim për ndërhyrjen …