24-ore.com
Kosova dhe Shqipëria në Bienalen Ndërkombëtare të Artit në Venecia
Kosova dhe Shqipëria kanë hapur pavionet e tyre në edicionin e 57-të të Bienales Ndërkombëtare të Artit në Venecia. Delegacione zyrtare nga dy vëndet kanë qënë të pranishëm në ceremonitë e hapjes s…