24-ore.com
Lëkundje tërmeti në juglindje të vendit
Një tërmet relativisht i lehtë ka goditur pjesën juglindore të Shqipërisë, por lëkundjen janë ndjerë edhe në Elbasan dhe në kryeqytet. Sipas Qendrës Europiane të Sizmologjisë, tërmeti ishte me magn…