24-ore.com
Sot mbyllet Bienalja “Mediterranea 18”, gjallëroi jetën artistike të Tiranës
Edicioni i 18 i Bienales “Mediterranea 18” mbyllet sot, por gjatë pesë ditëve të saj ngjalli interesin e shumë qytetarëve të Tiranës, si dhe të artistëve të rinj, të cilët patën mundësi që të shijo…