24-ore.com
Ema Andrea hap Turbinën Eros, emocion dhe tundim
Ema Andrea një nga kuratoret e Bienales së Artistëve të Rinj të Mesdheut “Mediterranea18”, ka hapur dyert e Turbinës për një performancë të jashtëzakonshme baleti. “Lulet e dimrit” një performancë,…