24-ore.com
Ky është kushti bullgar për të mbështetur anëtarësimin e Maqedonisë në BE
Deputeti socialist dhe ish-ministër i Punëve të Jashtme të Bullgarisë, Kristian Vigenin, është shprehur se do të mbështetë anëtarësimin e Maqedonisë në BE, vetëm se ka një kusht, përcjell Telegrafi…