24-ore.com
Thirrja në 1 Maj: Të mbrohen gratë e vajzat që punojnë në fabrika e fasoneri
Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim i kërkon Qeverisë Shqiptare, Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Inspektoriatit të Punës të mos lejojnë që gratë e vajzat që punojnë në sektorin e tekst…