24-ore.com
Shuhet në moshën 67-vjeçare liriku i shqipes, Qazim Shemaj
Qazim Shemaj, i njohur për vargjet e tij lirike, por dhe për lidhjen e ngushtë me letërsinë ruse, prej së cilës ka sjellë në shqip vargje të poetëve të mrekullueshëm të kësaj kulture, është ndarë n…