24-ore.com
Keijiro Suga, midis një udhëtimi shqiptar
Shkrimtari, përkthyesi dhe profesori i njohur nga Tokio, në një lexim të poezive në Tiranë Keijiro Suga – Fitues i çmimit më të madh japonez për letërsinë, “Yomiuri”, në vitin 2013, me esenë “Trans…