24-ore.com
Horoskopi për datën 9 shtator 2014
Dashi Dita e sotme, për disa mund të jetë vërtet tërheqëse për sa i përket dashurisë dhe miqësisë. Perspektiva të mira për ata që kërkojnë një punë të re. Kjo është një periudhë favorizuese për bas…