24-ore.com
Shqipëria pjesëmarrëse në Panairin e librit në Milano
Shqipëria mori pjesë në Panairin e Librit- Tempi di Libri-, Milano ku u diskutua rreth mundësisë së përkthimit dhe promovimit të letërsisë shqipe në gjuhën italiane. Në ditët e panairit u zhvilluan…